Mine favoritt-hageblogger

Viktig melding: ‘Hagen på Kuretoppen’ flytter til eget domene (kuretoppen.no)

Hagebloggen ‘Hagen på Kuretoppen’ har siden 2010 vært å finne på domenet ‘trine.waaktaar.com’. Nå blir det etter all sannsynlighet flytting for å gi plass til slekt av oss, som vi også sterkt vil anbefale 🙂

Derfor har jeg nå opprettet et eget domenenavn for bloggen, og ‘Hagen på Kuretoppen’ får nytt hjem under domenenavnet  kuretoppen.no.

Her er lenke til den nye siden, som fortsatt er under arbeid: http://kuretoppen.no

Akkurat når dette skjer er fortsatt uklart, men jeg håper å kunne gi tidspunkt ganske snart.

Inntil videre fortsetter vi her, og jeg håper inderlig at alle lenker og alt det tekniske ordner seg. Litt nervøs for denne prosessen – det er tross alt mange års arbeid som jeg håper ikke blir aldeles omstokket.

Til trøst for meg selv og andre som kanskje får litt endringsangst her kan jeg ile til å forsikre om at det kun er de elektroniske røttene som skal omplantes i denne operasjonen. Geografisk forblir både botanikk og alskens zoologi, altså hele den reelle Hagen på Kuretoppen, fortsatt trygt plassert i vakre Østfold. Best slik.

Som en ekstra trøst legger jeg ved et bilde av årets blåbæravling. De var få, men kjempegode!

IMG_7748

Total makeover på bloggen!

Jeg vil anta at de våkne følgere av ‘Hagen på Kuretoppen’ allerede har merket seg at bloggen har gjennomgått en oppbrushing de siste dagene.

Det er den tidligere omtalte og fortsatt velsignede domenebestyrer Kalle som har stått for denne foryngelseskuren.

Bildene som nå skifter på banneret i toppen av siden er tatt på Kuretoppen.

Har det ikke blitt fint?  Det er så jeg nesten hører Kuretoppen kurre!

 

Bloggen feilmeldingsfri igjen

Fra ivrige blogglesere (les: pappa) har det de siste ukene fosset inn (les: to sms’er) med bekymringsvekkende meldinger om at ansvarlige antivirusprogrammer steilet og gikk i vranglås så snart man nærmet seg hjemmesiden til  ‘Hagen på Kuretoppen’.

Det er med stor glede jeg kan melde at ondet idag er tatt ved roten.

Velsignet være domeneansvarlige Kalle som  gjøv på problemet med dødsforakt og fjernet det digitale ugresset slik at det igjen vokser bilder og blide hageoppdateringer fra Kuretoppen!

 

Full fart i vennehagene!

De siste ukene har store deler av oppmerksomheten vært rettet mot andre ting enn hage. Heldigvis har hagen klart seg selv veldig bra uten min hjelp. Det har også vennehagene. Det er med glede jeg starter opp høstsesongen her på bloggen med oppmuntrende tilstandsrapporter fra hhv. Berits hage (underkategori Kittil-nytt), Hagen i Hemne og Astri’s hage.

Lynet konket ut internettlinjen

Mandag var det aldeles forferdelig lyn – og tordenvær over Kuretoppen. Det blinket og drønnet helt samtidig, og dette ble for spennende for internett-linjen vår. En boks som styrer inngående og utgående nettrafikk  har utåndet. Ny er bestilt.

Men i mellomtiden brenner jeg altså inne med en masse flotte bilder fra hagen, og kveldsblogging er umulig.

Jeg beklager det inntrufne, men lover å komme sterkt tilbake så snart de nødvendige nettsår er plastret