Mine favoritt-hageblogger

Melduggbehandling av georginene

Jeg syns jeg så tegn til hvitt pulver på bladene til et par av georginene mine allerede da de sto inne i stua og vokste raskt og tett. Jeg knep av alle mistenkelige blader, men ute i drivhuset syns jeg fortsatt jeg så tegn på soppsykdom. Så idag leste jeg meg til en hjemmelaget mixtur anbefalt av Bioforsk: 1 liter vann, 1 ts bakepulver og 1 1/2 dl grønnsåpe. Her ser du georginene umiddelbart etter spraybehandlingen. Jeg håper det virker! Uansett, det har aldri luktet så såperent i drivhuset som nå.
001

1 kommentar tilMelduggbehandling av georginene

  • Oi, det hørtes alvorlig ut, godt du fant en sånn oppskrift som høres mindre skummel ut enn div ferdige sprøytemidler.

    Jeg har aldri hatt meldugg på mine georginer, og visste ikke engang at det kan skje. Godt at jeg har vært spart for denslags bekymringer – helt til nå 🙂

    Fet går nok bra – god søndag!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>