Mine favoritt-hageblogger

Spettmeis forlot fuglekassen etter utmerket ingeniørarbeid

Et spettmeispar har jobbet med denne fuglekassen i ihvertfall en måned. Sist fredag hørte jeg et dunk på vinduet, og så an veldig svimmel og konfus spettmeis sitte på rekkverket på terrassen, der den forsøkte å ta seg sammen. Jeg er redd den fikk en skjebnessvanger skade av kollisjonen med stuevinduet, for dagen etter var det stille i fuglekasssen. Vi har fulgt kvasst med etter dette, og håpet det hadde ordnet seg. Idag trodde vi paret var tilbake i kassen, men ved nærmere ettersyn så vi at det var svart-hvit fluesnapper som drev og vurderte kassen for innflytting. Den latsabben gidder ikke ordne reiret sitt selv, men overlater til andre å stå for både grunnarbeider og interiørdesign. Vi fryktet at det skulle være egg i kassen fra spettmeisene, og Paco åpnet den derfor  for å se. Kassen var tom, ingen tegn til hverken egg eller unger. Men for et forarbeid det stakkers spettmeisparet har bedrevet! Se bare her!
fuglekasse4fuglekasse2fuglekasse1fuglekasse3

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>