Mine favoritt-hageblogger

Tordivel på nært hold

Ikke aner jeg hva denne typen her hadde å gjøre på spisebordet vårt, men den virket slapp og initiativløs og rørte i det heletatt lite på seg. Sliten og overstimulert av våren, kanskje? Mye arbeidspress på tordivler nå som det er sammenbrudd i både bie-og humlebestanden? Men hvorfor fortvivel, lille tordivel, kanskje du skal på hotell i kveld? Jeg mener, den har åpenbart ikke oppdaget insekthotellet vi har bygget på andre siden av huset. Vel, sånn kan det gå. Rådyrene har, komplett uinvitert, oppdaget oss helt av seg selv og slenger innom i tide og utide. Mens de som vi ønsker skal komme, bla slike hyggelige pollinerende nyttedyr, de fatter ikke bæret. scarabe1 scarabe2

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>