Mine favoritt-hageblogger

Orm i drivhuset

Jeg likte den positive energien fra padda Edward der han bodde under arbeidsbenken i drivhuset i fjor. Derfor har jeg stadig gått og tittet etter ham/henne i hele vår også. Du kan jo tenke deg sjokket det var å finne at på Edwards faste maurjegerplass lå en orm. Riktignok en snok, og heldigvis ikke en hoggorm. Men likevel. Ikke noe særlig, dette. Det stakk i tærne mine bare ved tanken på nærmere møter med ormen, og jeg spratt ut av drivhuset som en hare. På dette bildet sitter jeg trygt vaglet på terrasserekkverket og speider etter min gode drivhussamboer fra forrige år. Edward, kom tilbake!
160

2 kommentarer tilOrm i drivhuset

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>