Mine favoritt-hageblogger

Lewisia trives i bergsprekken

Denne overskriften er ble skrevet for en stund siden. Dessverre ble den raskt utdatert. Rett overskrift ska nå være:  Lewisia TRIVDES i bergsprekken.  Uka etter at dette bildet ble tatt og posten publisert oppdaget jeg at de forb… rådyra hadde vært der og spist opp den ene planten nesten helt til rota, mens de to andre var nappa ut og lå strødd ved foten av steinen de hadde stått inne i. Nå er spørsmålet: leser våre lokale rådyr hageblogger? Mer spesifikt: leser de Hagen på Kuretoppen nærmest som en meny? Slik at de kan planlegge neste tapas-ekspedisjon? Makan. Bambi: hvis du leser dette: Hold mulen unna lewisia-plantene mine! Skogen er full av mat, HOLD DEG DER!
Lewisia FØR rådyrets herjinger:
IMG_1577

Lewisia ETTER rådyrets herjinger (og etter at jeg har dytta de to utnappa plantene tilbake der de sto før hersens Bambi begynte å husere med dem):
P1030873

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>