Mine favoritt-hageblogger

Kompostdunken ‘Jostein’ fortsatt i live

Midtvinters strever vi med å klare å mate kompostdunken Jostein tilstrekkelig til at det blir skikkelig varmkompost-prosess utav det. Ihvertfall trodde vi at den var stoppet helt opp etter at vi sluttet å fore den sånn i november en gang. Men en målestav med temperatursensitivt hode stukket ned i Josteins kjerne viste at det fortsatt er varme der inne. Overraskende. Vel, etter inngående konsultasjoner med familiens hageekspert Astri har vi kommet til at vi tømmer Jostein for innhold nå, legger presenning over den halvgåtte kompostjorda og lar den kompostere seg ferdig utenfor Jostein ett år til. Så kan vi samtidig starte opp den godeste Jostein fra bunnen av og ha masse plass til alt vi vil nykompostere sommersesongen 2014. Sounds like a plan!
P1040223

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>