Mine favoritt-hageblogger

Gjenoppstandne perleblomster

Sist sommer jekket jeg opp av jorda en en masse løker av perleblomster etter at de var avblomstret. Den opprinnelige ideen var å henlegge løkene tørt og forsvarlig til lagring for å kunne bruke dem igjen neste sesong. Så ble de isteden liggende som en våt dynge i en udekket krukke og glemt. Igår tittet jeg ned i krukken med bange anelser, og forventet meg vel egentlig bare en flytende suppe av alt sammen. Men neida, der lå masse løker med lange skudd og virket på alle vis fit for fight. Så da satte jeg dem sammen i god jord og tilbake ut i sludd og varmegrader på terrassen. Så får vi se om de mener alvor med at de vil gyve på en ny vår eller om det det hele bare var et utslag av storkjeftethet.
P1040221

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>