Mine favoritt-hageblogger

Varmkompostbingen Jostein tømt og klar for ny sesong

I fjor tok jeg en klok beslutning. En. Det var å droppe å fylle kompostbingen Jostein med matavfall fra kjøtt og fisk. Dermed ble egentlig dette med kompostering mye mer appetittlig. Null lukt, null spyfluer, ingen ekle åmer. Bare egentlig trivelig det hele, og til alt overmål ble det fin jord ut av det. Dette kunne vi konstatere i går. Da spadde vi fjorårets kompostresultat over i en haug som skal få stå under presenning og godgjøre seg ett år til, og klargjorde Jostein for gumlesesongen 2014. Fine greier, anbefales!
P1040243jostein1 jostein2

P1040246

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>