Mine favoritt-hageblogger

Hurra! Padde i hagen!

Tre dager med skikkelig silregn har gjort hagen godt. Det er nå så grønt og intenst voksende over alt at jeg blir helt rørt. Melding om mye bra vær til uka, men godt med regn hele natta, gjorde at jeg styrtet ut og gjødslet en siste gang før St.Hans nå i ettermiddag. Vet ikke om det er mulig å gro fortere enn det allerede gjør, men er det gjennomførbart så vil dette gjøre susen!
På min vei rundt med gjødselsbøtta så jeg noe som kraslet i gresset. Og, JIPPI! Det var en liten padde! Han hadde liten sans for å bli blitzet der han ruslet omkring i perfekt vått gress, intetanende om eksistensen av både hobbygartner og Panasonic kameraer. Nå vet han mer, og jeg tror vårt møte var betydelig mer gledefylt for meg enn for ham.
edwardito

2 kommentarer tilHurra! Padde i hagen!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>