Mine favoritt-hageblogger

Krukkeplante på overvintring i urtebedet

Denne marmoralunroten har jeg hatt i krukke på terrassen helt siden jeg fikk den i vår. Klok av betydelig rådyrskade har jeg holdt den på mer enn armlengdes avstand fra de firbente hagedestrudoene. Når nå vinteren ikke lenger lar seg stagge var det valget mellom å kaste planten eller forsøke å la den overvintre i et bed og sikre den over i krukke igjen så snart våren kommer. Valget var ikke vanskelig, for dette er en kjempevakker plante. Så får heller Bambi jafse litt i seg av planten mens den står og strekker røttene i vinterdvalen.
P1080701

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>