Mine favoritt-hageblogger

Uten vann å drikke pisser ‘Manneken’ ikke

Du har selvfølgelig tenkt tanken: hvorfor har de enda ikke skaffet seg noen vannfontene det oppe på Kuretoppen? Helt enig! Jeg kan ile til og forsikre om at dette sørgelige misforholdet nå er rettet opp. Denne helgen er mitt japanske vannspeil kraftig oppgradert med en så å si ekte Manneken Pis.
I påvente av vannforsyning og andre danderinger ser det litt ut som om han står og forgjeves prøver å presse noen dråper ned i en renovasjonstomt, men jeg lover å fikse på alt i løpet av meget kort tid. I mellomtiden: Velkommen til Kuretoppen, unge mann!
P1090181

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>