Mine favoritt-hageblogger

Spireklare gresskarfrø

gresskarSist høst syltet jeg gresskar, namnam til middagsmaten! Ikke nok med det, jeg var åndsnærværende nok til å ta vare på og tørke gresskarfrøene også. Nå har jeg lagt dem i vann over natten, og så blir det planting i jord og sydenopphold i vinduskarmen med plastposelokk til varmen kommer såpass pålitelig ute at jeg kan plante eventuelle spirer rett i komposthaugen.

Jeg vet ikke om dette virket overbevisende og hagebloggerimponerende? I såfall er det helt illusorisk: jeg har aldri gjort dette før og antar det går til helvete og at det derfor blir sylting av kjøpte gressskar til høsten som vanlig.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>