Mine favoritt-hageblogger

Spireklare gresskarfrø

gresskarSist høst syltet jeg gresskar, namnam til middagsmaten! Ikke nok med det, jeg var åndsnærværende nok til å ta vare på og tørke gresskarfrøene også. Nå har jeg lagt dem i vann over natten, og så blir det planting i jord og sydenopphold i vinduskarmen med plastposelokk til varmen kommer såpass pålitelig ute at jeg kan plante eventuelle spirer rett i komposthaugen.

Jeg vet ikke om dette virket overbevisende og hagebloggerimponerende? I såfall er det helt illusorisk: jeg har aldri gjort dette før og antar det går til helvete og at det derfor blir sylting av kjøpte gressskar til høsten som vanlig.

 

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>