Mine favoritt-hageblogger

Rynkerosene beinhard beskåret – før frokost

Roser har jeg ekstra respekt for. De er liksom litt royale sammenlignet med resten av botanikkbefolkningen på Kuretoppen. No offense til plebsen, må jeg ile til å si. Men innenfor rosekategorien fins det naturligvis et hierarki. Nederst på stigen fins rynkerosene, som oppfører seg som ugress og nasjonalt har status som botanica non grata. De er fine, kjempefine, faktisk, men tåler slik jeg har forstått litt røff behandling. Grytidlig i morges slo jeg derfor til og beskar alle mine fjorårig plantede rosa rugosa. De hadde allerede begynt å skyte skudd, og det ble masse stikkende ‘spesialavfall’ etter operasjonen. Nå håper jeg dette gjør susen, slik at de oppfører seg disiplinert og greit hele sesongen. Gjør de ikke det, skal de få med meg å bestille!
IMG_4903

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>