Mine favoritt-hageblogger

Rabarbra-blomst gir blomkålassosiasjoner – og en teaser

Rabarbraen vår har aldri blomstret før, så vidt jeg kan minnes. I år slo den imidlertid til, med en blomst som var så overdådig og crazy at jeg egentlig godt skjønner at den trenger noen år mellom hver slik kraftanstrengelse. Vi applauderer og gratulerer.

I kontrast til vår imponerende rabarba: jeg orker ikke å skrive om dette i kveld, men vil bare fortelle at jeg i ettermiddag har nådd et foreløpig personlig bunnrekord i idioti som hobbygartner. Det er mye å berette om dette, og jeg kan slenge på et par instendige råd på kjøpet, men er nå så utmaset av selvpåførte påkjenninger at det får vente til i morgen med utdyping av miseren. Inntil videre: good day and may your God be with you.

IMG_5756

1 kommentar tilRabarbra-blomst gir blomkålassosiasjoner – og en teaser

  • bjørg

    Hvis du ønsker å bruke rabarbraen er det lurt å ikke la den blomstre, men kutte blomsten. Da blir stilkene mindre trå.Hvis ikke, er det bare å nyte blomsten 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>