Mine favoritt-hageblogger

Pøsregn = gjødslingstid

Regn som kommer etter lengre tids opphold og vind, det er kjærkomment! Vi hadde allerede begynt å se tegn til gul tørkefarge på bladene på plommetreet, og ville ikke ha repetisjon av forleden års avblading av bjørketrærne allerede i juli. Det ser det etter regnskyllene igår og idag ut til at vi ikke trenger å bekymre oss mer om på en stund. Istedet benyttet jeg anledningen i et bittelite opphold i gardinnedbøren til å overdrysse hagen med gjødsel. Det ble andre runde av det i år. Som man ser har jeg fått en god sving på hofte og arm. Den som av bildet får inntrykk av at det primært er berget som gjødsles her, så kan jeg dementere dette og forsikre om at dette var presisjonsgjødseling av høyeste sort. Blaut og svett hobbygartner etter endt jobb, men glade planter i alle bed.

IMG_5830

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>