Mine favoritt-hageblogger

27 varmegrader, flått, mygg, hoggorm, veps, brunsnegler og pollen. Juni er i anmarsj!

Idag kom sommervarmen til Kuretoppen. Og resten av Østlandet også, for densaksskyld. Nesten 30 grader nådde vi sånn ved middagstider. Men hvor lenge var Eva i paradis? På en kort vandring gjennom hagen i ettermiddag påtraff jeg så i rask rekkefølge de fleste av sommererens plager og irritasjonsmomenter: flått, mygg, Kuretoppens første hoggorm så vidt jeg kan minnes (og slikt minnes jeg godt), vepsebol, brunsnegler i bekymringsfulle mengder og pollen så mye at terrassen så grågul ut. Jada.

IMG_5941

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>