Mine favoritt-hageblogger

Regnet: den beste hagevanneren

Langvarig tørkevær med (relativ) varme og vind har brakt de store trærne og buskene i hagen til grensen av utmattelse. Jeg liker jo ikke regn, jeg foretrekker sol og varme, men det er strevsomt i lengden å vanne manuelt for en liten hobbygartner som også ellers har endel å pusle med. Så da juniregnet slo til i går, skjedde det med min fulle støtte. For makan til effektiv hagevanner fins ikke. Hvis jeg nå her jeg sitter på innsiden av vinduet og titter ut bare klarer å la være å tenke på hva dette gjør med snegleplagen, så er dette bare stas, det…
IMG_6275

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>