Mine favoritt-hageblogger

Klaserosen ‘Atalaya’ aspirerer til å bli terrassens vakreste i år

IMG_6266
IMG_6392

IMG_6391

2 kommentarer tilKlaserosen ‘Atalaya’ aspirerer til å bli terrassens vakreste i år

  • Nydelig rose! Jeg har egentlig ikke vært så glad i roser, men har begynt å interesser meg mer og mer for de nå! Nok til at jeg for tiden har et spennende prosjekt på gang, nemlig rosestiklinger 🙂 Hele 30 stk av totalt fem forskjellige roser! Håper de roter seg, og blir til praktfulle planter!

    • Trine

      Oi, oi, dette høres kjempespennende og morsomt og lærerikt ut! JEg skal følge med på bloggingen din! Nyt sommeren, Rigmor!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>