Mine favoritt-hageblogger

Kledelig bilde: Senetti med matchende bie

Hagen på Kuretoppen var for et par uker siden åsted for en session i macrofotografering mellom Paco og hans kompis Begardo (Vegard, på spansk). Utstyrt med det siste innen teknologiske framskritt på objektiv, kamera-og blitz-siden vrimlet de omkring til glede for den stolte hobbygartneren og til bryderi for Kuretoppens hypertravle og summende eksistenser av alle slag. Sjelden har det vært knipset så kreativt, ivrig, kompetent og vakkert her som denne dagen. Vinneren av den knivskarpe konkurransen kanonfotografene imellom var Begardo, med dette  fulltrefferbildet av den vakre Senetti-planten og en bie som stakk innom for syns skyld.

vegard

Foto: Vegard Hansen

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>