Mine favoritt-hageblogger

Klokkeranke sluppet løs på pergolaen: klar – ferdig- voks!

Det var Anne og Gro i vakre Hagen Vår som gjorde meg oppmerksom på klokkeranke. I år har jeg sådd den fra frø selv, og etter en litt sped begynnelse har flere av frøene blitt fine planter. Midlertidig utplassert til vekst langs trær hagen har jeg nå flyttet dem til pergolaen, som hele tiden har vært planen. Ingen impulshandling her i gården, nei! Nå er det bare opp til klokkerankene å vokse og gro.IMG_6927

3 kommentarer tilKlokkeranke sluppet løs på pergolaen: klar – ferdig- voks!

 • Anne

  Hei!
  Så morsomt at klokkeranken får en så fin pergola å klatre i. Så flinke dere har vært.
  Da er det bare å heie, klatre det du kan ranke. Lag mange nye ranker med mange klokker.
  Anne

 • Ojojoj, her har det skjedd myyyye siden jeg tittet innom sist! Skal si det ble flott, byggverket ditt!
  Klokkeranke er det noen år siden jeg hadde, men det er virklig flotte planter! Sådde du blå eller hvite? Nå fikk jeg også lyst på pergola, men siden jeg leier, og ikke eier så kan jeg nok ikke det nå!
  Tenker det blir skikkelig frodig i pergolaen i løpet av sommeren 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>