Mine favoritt-hageblogger

Viktig melding: ‘Hagen på Kuretoppen’ flytter til eget domene (kuretoppen.no)

Hagebloggen ‘Hagen på Kuretoppen’ har siden 2010 vært å finne på domenet ‘trine.waaktaar.com’. Nå blir det etter all sannsynlighet flytting for å gi plass til slekt av oss, som vi også sterkt vil anbefale 🙂

Derfor har jeg nå opprettet et eget domenenavn for bloggen, og ‘Hagen på Kuretoppen’ får nytt hjem under domenenavnet  kuretoppen.no.

Her er lenke til den nye siden, som fortsatt er under arbeid: http://kuretoppen.no

Akkurat når dette skjer er fortsatt uklart, men jeg håper å kunne gi tidspunkt ganske snart.

Inntil videre fortsetter vi her, og jeg håper inderlig at alle lenker og alt det tekniske ordner seg. Litt nervøs for denne prosessen – det er tross alt mange års arbeid som jeg håper ikke blir aldeles omstokket.

Til trøst for meg selv og andre som kanskje får litt endringsangst her kan jeg ile til å forsikre om at det kun er de elektroniske røttene som skal omplantes i denne operasjonen. Geografisk forblir både botanikk og alskens zoologi, altså hele den reelle Hagen på Kuretoppen, fortsatt trygt plassert i vakre Østfold. Best slik.

Som en ekstra trøst legger jeg ved et bilde av årets blåbæravling. De var få, men kjempegode!

IMG_7748

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>