Mine favoritt-hageblogger

Frø! Sådd!

Forferdelig at ikke skikkelige hagesentere åpner før langt utpå sommeren! Hva er det for slags latskap i gartnerstanden? I ren desperasjon, presset fram av et kjempefall i utetemperaturene siste døgn, fant jeg meg selv krabbende nærmest på mine knær til Plantasjen. Der har jeg jo egentlig forsverget at jeg noen sinne skulle sette mine ben igjen. Men, som sagt, det var på knær, ikke ben, jeg entret det irriterende men helårsåpne hagesenteret idag.

Her er dagens frøinnkjøp:  Basilikum, ridderspore ‘Sky lights’, paprika ‘Redskin’, chilipepper ‘Apache’ (alle disse skal jeg sette i såjord i løpet av noen dager). Dessuten, for såing i mars/april: Tomat ‘Totem’, sommerfuglblomst (Nemesia) ‘Carnival’, prydløvemunn ‘Cheerio’, blomkarse, akeleie ‘Mckana Giants’ og pyntegresskar ‘Turk’s Turban’.

Siste oppdatering: Jeg klarte naturligvis ikke å vente, og sådde alle frøene der det sto februar som mulig forspirings-dato. Her er de: Basilikum, ridderspore, paprika og chili. Hell og lykke på deres vei gjennom jordskorpa!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>