Mine favoritt-hageblogger

Stusslig i basilikum-leiern

Jeg er bekymret for basilikumspirene mine. De har stått varmt og under neonlys på kjøkkenet. Der syns jeg de virket småtriste, så jeg flyttet dem ut i stuevinduet. Der har de blitt enda mer blasse. Jeg mener veksten har stoppet mer eller mindre helt opp.  Hva skal jeg gjøre? Hilsen fortvilet gartnerspire.

2 kommentarer tilStusslig i basilikum-leiern

  • Anne-Lise

    De trenger plantelys, det er det eneste som duger når du sår så tidlig tror jeg. Nå kan de få komme til Knatten på rekonvalesens så lenge 🙂 Det ser ikke SÅ galt ut da.
    Anne-Lise

  • Trine

    Lykken er å ha en beredskapsgartner som avlaster når man selv har får dårlige oppvekstvilkår å tilby basilikumene sine! Men, altså, lørdag skal jeg dra og kjøpe lysarmatur og lysrør til å hegen fra taket inne på boden. Man kan jo ikke holde på å sende spirene avgårde hver gang det blir en overskyet uke utenfor viduene heller. Hils basiliskene, Anne-Lise!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>