Mine favoritt-hageblogger

Noen trives, andre hutrer

Formedels plassmangelen i drivhuset ble, som tidligere meldt, noen av drivhusbeboerne kastet ut for noen dager siden. Chili’en og paprikaen syns det var helt greit. Busktomaten protesterer på det sterkeste og truer med å kaste inn håndkleet for godt.

Noen er enda mer fisefine og vil ha innevarme hele døgnet. For basilikum’ene, f.eks., ser det ut til at utflytting til drivhuset ble for hard kost. Det var kaldt i natt, minimumstemperatur her på Kuretoppen målt til 3,5 grader. Men jeg hadde på varmeovn der inne som klarte å holde 7 grader i drivhuset på det kaldeste. Tiltross for det har altså alle basilikumene blitt brune i bladverket, og tilstanden virker kronisk og dødelig.

Jeg er i ferd med å konkludere med at basilikum, det er ferskvare fra butikk. Så sære går det ikke an å være.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>