Mine favoritt-hageblogger

Nydusja edderkopp

I kjelleren under huset regjerer en gigantisk edderkopp. Jeg så ham første gang rett etter at vi hadde flyttet inn. Vi skulle inspisere kjelleren, og Paco og jeg krabbet inn med hver vår hodelykt. På den andre siden av kjellerrommet møtte lyskjeglen min et par øyne som tilkjennega at den som så på meg ikke bare var kjempestor,  hårete og avventende, men at han også hadde en våken bevisshet og en entreprenørpreget personlighet. Da jeg 1/1000-sekund etter var  rygget ut av kjelleren sto det klart for meg at jeg aldri skulle inn dit igjen. Jeg var også ganske overbevist om at edderkoppen bar navnet Rolf.

Etter den utvendige husvasken idag tok Paco en inspeksjonsrunde rundt grunnmuren. Det gjorde også Rolf.  Paco rakk å ta et bilde av ham før ha trakk seg tilbake til kjelleren. Det ser ut til at Rolf hadde benyttet anledningen til å få en dusj samtidig med huset. For min del kan han godt vente lenge med å vaske seg på nytt. Jeg syns vi skal holde på avtalen om stort sett å ha en god lecamur mellom Rolf og meg.

Foto: Francisco Ramos

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>