Mine favoritt-hageblogger

Nytt prosjekt: Forsøksbed

Det som startet så fint med etiketter og orden i vinter da jeg begynte å så, har endt opp i et navnløst grønt kaos spredt i all verdens krukker, bøtter og kar. Jeg har m.a.o. mistet oversikten totalt. I morges tok jeg konsekvensen av det og bestemte meg for å lage et forsøksbed der jeg rett og slett bare planter ut spirene etterhvert som jeg ikke lenger har plass til dem inne. Så får de selv vise meg hva det er for slags svane som skjuler seg inni hver enkelt andunge.

Som tenkt så gjort. Før frokost endevendte jeg det som tidligere har vært en jordbæråker på sørsiden av huset. Der er jorda ganske sandete og tørr, så jeg skal spe på med plantejord før jeg planter ut noe der. Så markerte jeg gangstien i midten med småstein, og tok en skikkelig runde med kantklipper på det overgrodde gresset omkring. Det er to fine stubber der fra før, de blir bra å plante opp mot. I fuglekassen i furua ved siden av holder et kjøttmeispar på med ynglepleie. De likte ikke å ha meg grunnarbeidende i underetasjen, og pep så inderlig stresset at jeg som hadde tenkt å fortsette med å plante ut spirene mine, bestemte meg for å gi både dem og meg en pause.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>