Mine favoritt-hageblogger

Ny vennehage: Hagen i Hemne

Min erfaring – og her har jeg faktisk litt å skilte med – er at været i Trøndelag er elendig. Jevnt over. Hagehold så langt nord burde etter alle solemerker være på linje med ekstremsport. Så feil kan man ta! Inn fra velopplagt slekt i Hemne hagler det med bilder som klart demonstrerer at der står man ikke noe tilbake mht hva man kan dyrke omtrent et halvt Norge lenger nord, ei heller mhp hageengasjement og initiativ. Ikke så rent lite imponert og stolt kan jeg idag presentere en ny vennehage her på bloggen, nemlig: Hagen i Hemne!!!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>