Mine favoritt-hageblogger

Tapas variadas for rådyrene

Ja, i går natt hadde de vært her igjen. Jeg konstaterer med stigende desperasjon at rådyrene synes å oppfatte Kuretoppen som en form for tapasbar, der det tilbys varierte småretter til en overkommelig pris, hyggelig atmosfære og utsikt mot sjøen.

Jeg stiller meg undrende til det med hyggelig atmosfære. Selv har jeg begynt å bråvåkne sånn i firetida om morgenen og ligge å lytte aggressivt etter styltelyder i blomsterbedene rundt huset. Et par ganger når jeg mener å ha hørt rådyrene utenfor har jeg spurtet opp og til vinduet i et slikt tempo at blodtrykket har blitt liggende igjen i senga og jeg har holdt på å  besvime. Hittil har jeg dessverre også tatt feil mhp lydene, og hele anstrengelsen har vært til ingen nytte.

Her til høyre ser man de sørgelige rester av en stokkrose, som er toårig, som derfor ikke blomstret i fjor, som jeg har gledet meg veldig til å se i full flor i år, som hadde kjempestort bladverk allerede tidlig i mai, og som jeg derfor tenkte kom til å bli en knallsuksess som hagepryd, men som i stedet viste seg å havne høyt på favorittlisten i rådyrmenyen og nå er tapt for verden. Jeg roper mine klager mot skogbrynet. Der innefra gumles det fornøyd tilbake.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>