Mine favoritt-hageblogger

Pågående og avbrutt ynglepleie

I tre av fuglekassene er det full aktivitet med mating av fugleunger. Så mye trafikk er det at i morges var foringsautomatene bunnskrapt. Intenst mas fra hektiske fugleforeldre førte til at jeg måtte kjøre ens ærend til en søndagsåpen butikk og skaffe påfyll. I den fjerde fuglekassen, den det har vært så mye rift om i måneder, la vi torsdag merke til at foreldrene var stresset og aggressive. Så ble det helt stille. På bildene ser dere hva Paco fant da han åpnet kassen idag. Livet kan være et tøft sted.

2 kommentarer tilPågående og avbrutt ynglepleie

  • Anne-Lise

    Et tips: du kan få dyra i hagen til å samarbeide med deg: For eksempel kan du slutte å fôre fuglene, de klarer fint å finne egen mat nå, nemlig larver og insekter som du ikke vil ha i hagen. Min strategi er å hjelpe dem gjennom vinteren, så må de jobbe for meg om sommeren. Anbefales 🙂

    • trinewa

      Det med å få dyra til å samarbeide høres veldig bra ut! Jeg er mer tvilende når det gjelder det med å kutte foringen nå. Jeg tror vi holder ihvertfall to kjøttmeispar, ett blåmeispar og noen forbipasserende bokfinker og granmeiser med jevn tilgang på barnemat. De er så travle, jeg har ikke hjerte til å stenge kiosken for øyeblikket. Men vi har merket at mygg og knott har kommet, sammen med juni og regnværet. Så jeg sr absolutt poenget ditt, Anne-Lise. På sikt…

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>