Mine favoritt-hageblogger

Forskjellsbehandlede stikkelsbærbusker

Jeg har to stikkelsbærbusker ved siden av hverandre. Den ene ser ut til å være angrepet av en eller annen aktiv sjel som eter alle bladene, men lar stikkelsbærene stå i fred. Den andre er totalt uaffisert av raseringen på naboplanten. Merkelig.

Siste: En kveldsinspeksjon har nettopp avslørt hva som flår den ene stikkelsbærbusken for blader. Det er ikke en ivrig sjel. Det er en drøss. Det er åmer, små, grønne. Definitivt ivrige. Det er for seint å sprøyte med noe kjemisk nå, bærene har kommet nesten på spisepunktet. Neste år skjal jeg være mer våken og i forkant.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>