Mine favoritt-hageblogger

Travle typer

Det er mye å stelle med på Kuretoppen for tiden, for  representanter fra såvel plante-som dyreriket.  Som selvoppnevnt sjefsgartner opplever jeg i utøvelsen av gjerningen stadig å komme i veien for andre flittige elementer som har annet å gjøre enn å passiere med meg. Ikke sjelden får jeg direkte kjeft, av humler, fugler, ekorn, frosker, gresshopper, til og med av Paco, når jeg obstruerer dem i deres ymse prosjekter. 

Nedenfor ser man en humle med hele hodet inne i ampelplanten. Under der, en irritert spettmeis som syns han må flytte seg hver gang jeg kommer vassende forbi foringsautomaten på vei til drivhuset. Begge oppfordret meg høylydt til å pigge av.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>