Mine favoritt-hageblogger

Foto-abstinens

Jeg er uvøren rent praktisk, og ting velter og knuses gjerne før eller senere i mitt nærvær. I det perspektivet er det ikke dårlig at kompakt-kameraet jeg bruker for å ta bilder til bloggen holdt ett år. Nå er det imidlertid gått dukken, det er kommet et slags glassedderkoppspinn på linsa. Nytt kamera er bestilt, men ikke i hus enda. Derfor null bilder fra helgas Kuretoppen. Men jeg har spylt berget på vestsiden fritt for tørr og trist mose.  Det ble ‘fresht’. Så har mamma og jeg gravd fram en rot av klatrehortensia som hadde stukket seg bort under trappa. Den delte vi i mange deler og plantet langs berget. Klatre, klatre, små avleggere!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>