Mine favoritt-hageblogger

Orker ikke mer tomater!

Dette er siste rest av tomatavlingen i år. En ting er sikkert: Det ble for mye tomater. Neste år blir det andre boller.

2 kommentarer tilOrker ikke mer tomater!

  • I alle dager! Er det mulig å få for mye? Det må da være mange som vil ha tomater, eller ikke minst lage Camilla Plums fantastiske tomatglass av de. Men såklart, det kan jo være stas å dyrke annet også da, om det var det du tenkte på.
    Gratulerer med god avling!!

  • Trine

    Du har selvfølgelig helt rett! Masse godt å lage – jeg skal skjerpe meg. Håper tomatene holder ut litt til uten å råtne, så skal jeg gyve på med ny frisk! Å ha drøssevis med lekre tomater rett utenfor husdøra er jo ren luxus! Takk for påminnelsen, Anne!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>