Mine favoritt-hageblogger

Erteblomstspirer til himmels

Jack, nå må du komme! Bønnstengelen er snart nådd til topps!

2 kommentarer tilErteblomstspirer til himmels

  • Å nei da, den skal sikkert bli 5-6 meter høyere 🙂 Åpne takluken!

    Så kjekt at det gror hos deg! Jeg har endelig sådd litt på kontoret, men siden jeg ikke har tilleggslys i heimen bør jeg nok drøye et par uker til. Ha en super helg – rett rundt hjørnet!

    • Trine

      😉 Bare så det er sagt: Tilleggslyset hos meg består av et lysrørarmatur kjøpt for 300 kroner på Bauhaus i fjor, og som henger i to små kjettinger fra to øyenskruer i taket. Har du en innebod så monter opp! Det er så gøy! Super helg til deg og Skyggebalkongen også (Bakker har ikke svart meg på mailen der jeg tipset dem om din ‘avsløring’ av fotofixing. Det er useriøst, syns jeg.)!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>