Mine favoritt-hageblogger

Det krasler og kryper

Sommer betyr at også de hvirvelløse eksistenser får virketrang. Her representert ved hhv snok og brunsnegler. Det gode ved akkurat disse bildene er at snoken er en eks-snok (trolig tatt av måker) og at brunsneglene til en avveksling gjør nytte for seg idet de kverker en løvetann. Bildet av brunsneglene er heldigvis tatt nede ved strandkanten og ikke i hagen her på Kuretoppen. Her har jeg til nå bare sett et par-tre av den sorten. Men det er tilgjengjeld en DRØSS med svarte skogssnegler her, ogjeg kan styre min begeistring for dem også.

1 kommentar tilDet krasler og kryper

  • Randine

    Hos meg spiser også sneglene Løvetann, men jeg liker hverken Løvetann eller snegler. Har heldigvis ingen ormer i hagen…

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>