Mine favoritt-hageblogger

Padda Edward holder drivhuset insektfritt

Det fins ikke EN maur eller edderkopp i drivhuset etter at padda Edward flyttet inn der for noen uker siden. Han gjør rent bord. Veldig bra! I tillegg er det hyggelig å ha ham der inne. Hver morgen er spørsmålet: Hvor er Edward idag? Jeg har begynt å forstå gjemmestedene hans bedre nå, så det tar litt mindre tid for hver dag. Han bidrar forøvrig også selv til å bli avslørt; han er kjempenysgjerrig. Så når jeg kommer inn i dirvhuset og står helt stille og ser meg rundt, hender det ikke sjelden at jeg ser en snurt av hodet hans før han dukker ned og later som om han ikke fins. Jeg tror ikke han akkurat elsker at jeg så tar fram kameraet og blitser ham fra nærgående vinkler, men vi har vel en viss enighet om at han får gjøre sin jobb hvis jeg får gjøre min.

2 kommentarer tilPadda Edward holder drivhuset insektfritt

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>