Mine favoritt-hageblogger

Min samboer i drivhuset, padda Edward, har ligget lavt noen dager. Jeg har lett, men ikke funnet ham. Men spist, det har han, for drivhuset er insektfritt, og jeg mener bestemt jeg har hørt ham kvekke mett om nettene. Idag dukket han opp inne langs drivhusveggen igjen. Jeg hilste ham gledesstrålende, og revet med av henrykkelsen over gjensynet kom jeg til å kalle ham ‘Teddy, the Toad’. Som man ser på bilde 2 var han absolutt ikke begeistret over den uformelle tiltaleformen, og vi har nå gått tilbake til det mer respektfulle og anti-amerikanske ‘Edward’. Forøvrig var Edward i fin form, omenn ærlig talt tiltakende tung i sessen (NB! Dette er ikke ment som kritikk, vi er flere som er i den kategorien, Edward!).

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>