Mine favoritt-hageblogger

Due-duo

Jeg har tidligere nevnt at et ringduepar har bygget reir i furua rett over cafebordet på østsiden av huset. Det er et fryktelig mas på dem, med tuting natterstid og nervøs flaksing hver gang vi nærmer oss treet deres. Overnervøst, vil jeg hevde, for reiret ligger ca 8 meter opp fra bakken. Den verste truselen er vel neppe oss, men heller at duene selv har bygget reiret så dårlig at det ramler sammen, eller at egg smetter imellom de glissent sammenraskede greinene. Uansett, å være ringduepar må være en påkjenning hvis de har et miminum av engasjement for familieprosjektet sitt. Her har jeg avbildet dem idet de tar en pust i bakken i en annen furu sånn ved middagstid i ettermiddag. De satt akkurat lenge nok til at Paco rakk å montere opp kameraet sitt med stativ, telelinse og kompliserte innstillinger. Da de så han var klar til knipsing fløy de sin vei. Vi aner konturene av et enerverende maboskap her.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>