Mine favoritt-hageblogger

Katter på småfugl-og paddejakt

I løpet av ett døgn er begge nabolagets hankatter tatt på fersken på jakt i hagen her på Kuretoppen. De har fått med seg at det er tid for mye forvirret småtteri som piper i trær og busker. Til venstre seniorkatten’Pus’ som ble fanget inn av blitzen nede ved foringsautomatene sent i går kveld. Til høyre ‘Benny’, på et teknisk sett elendig bilde som jeg tok i ren forskrekkelse som bevis idet jeg oppdaget ham han tittende inn i drivhuset. Jeg mener jeg kunne SE at han visste at det der inne blant pelargonier og annen botanikk også vanligvis oppholder seg en padde med det adelige navn Edward. Jeg bare håper at Edward har vært fraværende det siste døgnet fordi han som slottsbeboere flest har en hemmelig underjordisk utgang og har benyttet den til å få seg litt frisk luft. Alternativet med ham som kattemat er ingen komfortabel tanke.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>