Mine favoritt-hageblogger

Padda Edward er tilbake!

Det har gått flere uker siden jeg så padda Edward i drivhuset sist. Han har vært dypt savnet, både for selskapet og fordi det nå har begynt å krible og kry av insekter der inne igjen i hans fravær. Men i morges ble han lykkeligvis igjen påtruffet, denne gang ikke inne i drivhuset men på nordsiden av hovedhuset. Veldig hyggelig å ha ham tilbake igjen! Håper han tusler seg tilbake i drivhuset, jeg har satt døra på gløtt for ham!

 

Jeg har jo bekymret meg endel for om Edward var spist av katt, fugl eller buorm, men en sjekk på Wikipedia om padder tyder på at det er unødig pine. Alle norske padder tilhører arten ‘norpadde’, og de utsondrer et giftstoff i huden ved trusler som få har sansen for over tid.  Her er lenke til mer om norpadda: http://no.wikipedia.org/wiki/Nordpadde

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>