Mine favoritt-hageblogger

Edward var kanskje Edwarda?

Noen har tipset meg om at de største paddene er hun-padder. Edward var stor. Var ‘han’ egentlig en ‘hun’? Ihvertdall: idag oppdaget jeg er liten padde-yngling i gresset akkurat idet jeg skulle til å horve over et område med gressklipperen. Her er små’n! Opphavet opp av dage!

2 kommentarer tilEdward var kanskje Edwarda?

  • Hellan dussen! Hvordan fikk du denne til å sitte i hånda?
    De skvetter jo unne hele tiden når jeg viser meg.

  • 🙂 Jeg forsikrer deg at jeg ville ikke drømme om å løfte på en padde, særlig ikke etter at jeg leste at de har gift som de kan utsondre i huden hvis de blir stressa. Mannen min, derimot, han kan ikke motstå fristelsen til å fange alt som kryr og kryper for å studere på det nært hold. Da passer jeg på å være trygt plassert bak kamera!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>