Mine favoritt-hageblogger

Gjenglemt sylteagurk illuderer squash

Selve  agurkplanten ble kastet i forrige uke, da den ble vurdert til å ha sluttet å produsere annet enn snegler og melduggpotensiale. Idag fant jeg imidlertid denne digre, squashlignende agurken på gulvet i drivhuset mellom alle tomatene. Den var blitt oversett  i aller siste innhøstingsrunde. Underlig, størrelse og farge tatt i betraktning. Jeg må kanskje vurdere nye briller?

2 kommentarer tilGjenglemt sylteagurk illuderer squash

  • Anne-Lise

    Hoi! I år fikk du fine tomater 🙂

    • trinewa

      Vel, de SER bra ut, men de var få og ikke egentlig spesielt gode. Jeg skal bruke vinteren på å lete etter sorter som er bedre på smak, kanskje også prøve meg på cherry-tomat, så NESTE år, DA blir det virkelig sus i tomatprodukajonen her på Kuretoppen. Målrettet og eksklusivt, det er stikkordene heretter. 😉

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>