Mine favoritt-hageblogger

Kamera som har vaska seg – bokstavelig talt

En titt gjennom luka på vaskemaskina her om dagen varslet om midlertidig opphold i bilder fra Kuretoppen.

2 kommentarer tilKamera som har vaska seg – bokstavelig talt

 • Huff! Det var ille, ja! Men du er ikke alene om å vaske kamera osv…. Jeg vaska mobilen til sønnen min, så det var den mobilen, ja!!! For flere år siden, holdt jeg på og skylte opp hvite skjorter og la i vaskemaskinen for å sentrifugere de etterpå. Jeg satte den i gang, men da jeg var på vei opp i stuen, hørte jeg en rar lyd, snur meg, og ser inn i vaskemaskinen som har begynt såvidt på sentrifugeringen. Hva ser jeg? Jo, katten, inni maskinen 8/ Slår den av, men får ikke opp døren før det har gått et minutt! Katten ser på meg, og jeg ser på katten…….Jeg kommer aldri til å glemme det synet! Katten overlevde hendelsen, men fryktet vaskerommet i lang tid etterpå, he-he!
  Og du må vel bare kjøpe nytt kamera?
  Ønsker deg god helg!

 • Trine

  Guuuuuri, for en opplevelse – for både deg og katten!!!!!!!!!!
  Siden det gikk godt til slutt kan man jo flire, men helt forferdelig egentlig.
  Og det der med sikkerhetslåsen på vaskemaskindøra er kjempefrustrerende. Jeg klarte faktisk ikke å få stoppet maskinen og tatt ut kameraet før hele programmet var gjennomgått. Da var kameraet grundig forslått og gjennomvått.
  Så ja, idag skal jeg kjøpe nytt kamera.
  God helg til deg, og full støtte til katten som holder en klokelig avstand til vaskerommet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>