Mine favoritt-hageblogger

Sommerfuglbusk til erstatning for stikkelsbærbusk

En ekspedisjon til Plantebørsen i Lier igår resulterte i innkjøp av vanvittig mange blomsterløk, samt en sommerfuglbusk. Løkene er ikke i jorda enda, det har jeg ikke rukket. Men sommerfuglbusken er plantet på vestsiden av huset idag, som erstatning for en av de to stikkelsbærbuskene som aldri har blitt noe særlig og som derforble omplassert i håp om at de ville falle bedre til ro på østsiden av huset. Det er forsøket verdt, der de sto var de til null nytte, tiltrakk seg åmer og i tillegg stakk de som pokker når man nærmet seg dem.
Sommerfuglbusken er av typen ‘Buddleia Davidii’. Vel, navnet skjemmer ingen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>