Mine favoritt-hageblogger

Varmkompostdunken ‘Jostein’ returneres kommunen, vi går for kaldkompost

Etter å ha tenkt over saken er par dager har vi trukket den endelige konklusjonen: vi hæler ikke begynne med varmkompost med alle dens potensielle ‘frynsegoder’ (bla. stank og spyfluer). Vi kommer til å levere tilbake den kommunalt sponsede varmkompostdunken ‘Jostein’ uåpnet. I stedet har vi kjøpt to nettingbaserte kaldkompostbinger. Det er egentlig betenkelig nok – med fjorårets brunsneglebestand friskt i minne kan man jo lure på hvor lurt det er å anlegge noe som sannsynligvis fungerer som den rene sneglekantina innerst i hagen.
kaldkompost

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>