Mine favoritt-hageblogger

Kittil-nytt med påskehilsen

Hurra! En ny skrivelse fra Berit’s hage, underavdeling Kittil-nytt:

Berit skriver:
Dette skulle helst ha vært Motion Picture. For hvorfor er det katten og ikke boken som ligger på bordet? Ifølge Don Kittil brukte han dytte-musklene på en lur måte.
Nå er det lenge siden han har kommet med klage på tjenerskapet, men han syns det fins viktigere ting å bruke tiden på. For eksempel å fintenke litt på fiske-innkjøpslisten. Det fins alltid forbedringspotensiale. Det er ikke det at han ikke liker nykokt lyr, eller fersk sei. Snarere tvert imot!
Men det er det at nå er det lenge siden han har fått fersk brosme.

(han mumler visst noe om at det hadde blitt bedre plass til ham selv på bildet om det hadde blitt beskjært litt øverst og til venstre, men overtidsarbeid er ikke populært nå i påsken, fotfolket tar kvelden)

Med gode ønsker for det som gjenstår av påsken!

Kuretoppen takker og hoier fornøyd det samme tilbake! I tillegg støtter vi Kittil fullt ut når det gjelder brosme-innslaget i vårmenyen. Vi forstår tjenerskapets behov for avslapning i påskehelgen, men nå får det holde. Fersk brosme til Don Kittil av Berit’s hage NÅ!
kittil

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>