Mine favoritt-hageblogger

Spor i natten

Når man lever i skogkanten er man aldri alene. Snarere tvert imot; en uendelig strøm av eksistenser  mener seg berettiget til å være på eiendommen hele tiden. De er ofte diskrete i sitt nærvær, men nysnø er et utmerket medium for å kartlegge sporene deres. Her ser man siste natts tråkk etter hhv pippipper, katter, ekorn og rådyr.  Når man tar den samlede effekten av alle  disse fastboende samt banken der vi har huslånet så kan man fundere på i hvilken grad man reelt sett er huseier her på Kuretoppen. Ut fra flere perspektiv er vi vel mer leietakere med ansvar for hagestell og snømåking.

Rådyrspåor, på vei til juleneket

Rådyrspåor, på vei til juleneket

 

Populært julenek

Populært julenek

Rådyrspor. Her har de vært og gnaflet i seg fra juleneket

Rådyrspor. Her har de vært og gnaflet i seg fra juleneket

Ekornet bruker stubbe som hopprampe

Ekornet bruker stubbe som hopprampe

Målrettede kattespor

Målrettede kattespor

Flere målrettede kattespor

Flere målrettede kattespor

Kattespor uten flik av tvil

Kattespor uten flik av tvil

Fingeravtrykk av pus

Fingeravtrykk av pus

1 kommentar tilSpor i natten

  • Anne, hagen vår

    Hei Trine! Spor er spennende. Nå er det mange spor etter en dvergkanin som har rømt fra naboen. Den har vært der i mange uker og spist på vintergrønne vekster. Naboen har gjort veldig lite for å fange den, men etter at kulda og snøen kom, måtte noe gjøres. Så Gro sa ifra i dag!
    På en sinnrik måte ble den lokka inn i buret. Gro dro i en tråd og vips var døra lukket igjen.
    Endelig skal den få mat og varme. Om høsten har når eplene er modne, har vi flere tonn med elg i hagen. Og det merkes. Det er nesten sånn at jeg ønsker elgjakta velkommen. Skal hilse fra Gro. Ha det bra! Anne

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>