Mine favoritt-hageblogger

Pus på post

Nabokatten ‘Pus’ har sansen for foringsutomaten vår. Eller, rettere sagt, han har sansen for miljøet og enda mer presist faunaen omkring foringsautomaten. Vi har selv sett at det er musehull overalt der maten drysser, og i tillegg kommer all verdens pippiper og ekorn dit for å hamstre på fast basis. Pus har følgelig lagt inn en fast rekognoseringsrute til foringsautomaten vår som han tar flere gangen hver dag, ofte i krypende jegerstilling, om ikke annet enn for å se tøff ut. Nå motarbeides han både i dette med et barskt image og ryktet som skarpladd jeger i og med utviklingen av en betydelig vom som er basert på tørrfor og en bedagelig livsanskuelse. Farlig blir Pus dermed neppe for noen, men jeg må likevel innrømme at jeg skvatt litt da jeg oppdaget disse stirrende øynene idet jeg var på vei til drivhuset for å sette på frostvakten (det er meldt fare for null grader på morgenkvisten i morgen). Vi utvekslet et avmålt men høflig nikk til hverandre og fortsatte med vårt.
P1040940

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>