Mine favoritt-hageblogger

Griffelråte på drivhustomatene tross askevann

Så skjedde det altså iår igjen: jeg har fått griffelråte på flere av drivhustomatene mine. Det tiltross for at jeg har stelt dem som dronninger og til og med hatt en spiseskje aske i vannet. Neste år tror jeg jaggu jeg prøver meg på å dyrke noe annet der inne – drivhustomater krever masse stell over lang tid, er kjempeutsatt for alskens sykdommer og blir til alt overmål ikke særlig bedre enn de jeg får til en billig penge i butikken på hjørnet.
griffelråte

1 kommentar tilGriffelråte på drivhustomatene tross askevann

  • Jeg opplever at mine får noen brune flekker, og lurer på om det er det samme? Jeg tok like godt brente grillkull og la de inntil stilkene. Jeg vet ikke om det gjør samme nytten, men verdt å gi det et forsøk :)Mine tomater står ute, da jeg ikke har drivhus!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>